Oostende wil de zevende plaats: "En Marc Coucke betaalt met de glimlach"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Oostende wil de zevende plaats: "En Marc Coucke betaalt met de glimlach"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De titelstrijd zou er bijna voor zorgen dat de voetbalfans vergeten dat het tweede deel van de PO2- finale zaterdag op het programma staat. "Die finale interesseert ons niet meer, maar de zevende plaats wel", aldus Patrick Orlans.

Cédric De Volder in Oostende

De heenwedstrijd tussen KV Kortrijk en KV Oostende eindigde op een 2-2-gelijkspel. Na de partij was veel te doen omtrent de inzet van de Kerels. Of beter gezegd: het gebrek aan inzet. De spelers hadden immers geen overeenkomst gevonden omtrent de (Europese) premies met het bestuur en hadden bijgevolg weinig zin om nog voluit te gaan.

Ondertussen zou er een consensus zijn gevonden. "Maar wij trekken ons helemaal niets aan van die heisa", aldus Patrick Orlans. "Die finale van play-off 2 interesseert ons (door het mislopen van de Europese licentie, nvdr.) al lang niet meer. Maar we zijn wel van plan om nog een laatste keer voluit te gaan. KV Oostende wil die zevende plaats, hé."

Volgend seizoen rekenen bookies KVO niet meer tot degradatieklanten

En dat zou nog een extra bekroning zijn op het seizoen. "Volgend seizoen zal KVO bij de bookmakers niet meer tot de degradatieklanten worden gerekend", lacht de commercieel directeur. "En daar is die zevende plaats ook extra leuk voor ons. En Marc Coucke betaalt die extra premies met de glimlach uit. Dat siert hem, hé." (knipoogt)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties