Reactie Ciman gelooft er niet echt meer in: "Tweede plaats blijft beter dan derde"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 2 reacties
Ciman gelooft er niet echt meer in: "Tweede plaats blijft beter dan derde"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard deed gisteravond wat het moest doen tegen Sporting Lokeren. De Rouches wonnen met 1-3 en blijven in de running voor de titel. De kans dat Standard de hoofdvogel afschiet blijft echter bijzonder klein, dat was ook af te lezen op het aangezicht van Laurent Ciman.

Sander De Graeve in Lokeren

"Het wordt heel, heel moeilijk. Anderlecht speelt zondag thuis tegen dit Lokeren dat niets meer te winnen heeft. Ik ben ervan overtuigd dat Lokeren zijn werk zal doen, ik ken hun trainer een beetje. Ze zullen het maximum eruit halen", aldus Ciman.

"Wij moeten eerst en vooral ons werk doen. We hebben het sinds vorige zondag al niet meer in eigen handen." Toen schortte het aan de afwerking bij Standard. "Nu hadden we die efficiëntie die we misten tegen Club Brugge. We waren meteen agressief."

Brazilië is een droom die uitkomt

Toch zal het waarschijnlijk bij een teleurstelling blijven voor het team dat lang op kop stond. "We spelen al heel het seizoen voor het maximum, als dat de tweede plaats is, dan is dat zo. Het is niet de titel, maar het is beter dan derde."

Alvast wel zeker is dat de verdediger na zondag zijn koffers mag pakken voor Brazilië. "Het is echt een droom die uitkomt. Na een goed seizoen bij Standard is dat een extra persoonlijke opsteker."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties