De WK-babe: Groep A - Brazilië

Joris De Wolf
| 9 reacties
De WK-babe: Groep A - Brazilië
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Omdat het WK lang duurt, moet er al eens wat ontspanning tussen zitten ook. Vandaar dat wij jullie van elk land drie mooie WAGs aanbieden. Echt moeilijk is het niet om Braziliaans schoon te vinden. We kwamen vooral uit bij Bruna Marquezine, de vriendin van Neymar.

Door Joris De Wolf & Aernout Van Lindt

1. Bruna Marquezine

Deze Braziliaanse schone is stilaan in een knipperlichtrelatie met Barcelona-vedette Neymar. Deze 18-jarige dame heeft al heel wat ervaring als model en actrice. 

Zo speelt ze de hoofdrol in de soap Em Familia. In de Braziliaanse versie van Dancing with the Stars werd ze vorig jaar tweede.

In 2013 had ze ook een relatie met Neymar, maar daar kwam dit jaar een einde aan wegens de afstand. Neymar ging prompt aan de rol met iemand anders, maar ondertussen zijn de brokken toch gelijmd. Voorgoed deze keer?

2. Bar Refaeli

Barcelona-verdediger Dani Alves had enkele maanden een geheime relatie met het Israëlische supermodel Bar Refaeli. Het 28-jarige model had daarvoor een relatie met de Amerikaanse acteur Leonardo Di Caprio.

3. Sara Madeira

Chelsea-verdediger David Luiz heeft momenteel een relatie met de knappe Sara Madeira. Deze 19-jarige schone deed mee aan een Braziliaans televisieprogramma.  Flauwe woordspelingen als 'tong in de Madeirasaus' horen er bij als u haar ziet.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties