Download de officiële fangids Rode Duivels + gratis travel gids

Caroline Tonnelier
| 0 reacties
Download de officiële fangids Rode Duivels + gratis travel gids
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zondag nemen onze Rode Duivels het op tegen het Zweden van Zlatan Ibrahimovic. Ben jij erbij en wil je graag goed voorbereid naar Stockholm? Download de officiële Rode Duivelsgids én een gratis reisgids van Tripwolf!

Wat moet u hiervoor doen?

De officiële fangids van de Rode Duivels wordt aangeboden via de website van de KBVB. Om de uitgebreide reisgids van Tripwolf te kunnen downloaden, laat u uw gegevens achter via deze link. Na registratie krijgt u een code toegestuurd om gratis de Stockholm App van Tripwolf te downloaden. Er zijn honderd gratis gidsen beschikbaar in het Engels en nog eens honderd in het Franss. Meer info vindt u hier.

Hoe downloaden?

Na installatie van de app kan je naar wens de gidsen van jouw bestemming downloaden. Je kiest voor de Stockholm-gids en geeft de door ons geleverde code in bij de keuze van de betaalwijze. Voor Apple kan je de app hier downloaden, voor Android gebruik je deze link.

Wat is Tripwolf?

Tripwolf is een persoonlijke reisgids met offline plattegronden. Met één app heb je tientallen reisgidsen tot je beschikking, die je via in app-aankopen toevoegt. Wil je je in een vreemde stad eerst wat oriënteren, dan draai je de iPhone naar landschapsweergave, zodat er een augmented reality-weergave in beeld verschijnt. De app geeft de afstand aan en in welke richting je moet lopen naar een bezienswaardigheid. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties