Geruchten rond Hazard nemen toe: "Ik denk dat hij heel graag naar PSG wil"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 21 reacties
Geruchten rond Hazard nemen toe: "Ik denk dat hij heel graag naar PSG wil"
Foto: © Photonews

De geruchtenmolen draait op volle toeren als het aankomt op de toekomst van Eden Hazard. Paris Saint- Germain trekt flink aan de mouw van de Rode Duivel, maar wil Chelsea wel meewerken aan een vertrek?

Door Timothy Collard

Voetbalkrant.com legde zijn oor te luister bij Johan Boskamp en vroeg de Nederlander hoe hij de toekomst van Hazard ziet. “Eden ligt natuurlijk nog een paar jaar onder contract bij Chelsea, dus die zullen hem niet voor niets laten vertrekken”, steekt de analist van wal.

"Ik denk dat Eden zelf heel graag naar Parijs wil"

“Er circuleert een bedrag van 75 miljoen, maar ik weet niet of Chelsea daar genoegen mee zal nemen. Maar toch denk ik, dat als PSG het gevraagde bedrag op tafel legt, hij meteen vertrekt in Engeland.”

Chelsea gaf Hazard deze week nog het nummer 10, als blijk van vertrouwen. “Dat is een signaal naar PSG toe, daar moet je niet aan twijfelen. Maar hoewel het nu windstil is rond hem, denk ik wel dat hij graag naar Parijs wil.”

"Hij maakte Lille zo goed als in zijn eentje kampioen. Dat zijn ze in Frankrijk nog niet vergeten"

De Rode Duivel ontpopte zich destijds bij Lille tot een absolute vedette in de Ligue 1 en veroverde er de harten van heel wat supporters. “Hij werd er Speler van het Jaar op jonge leeftijd en maakte Lille zo goed als in zijn eentje kampioen. Dat zijn ze daar nog niet vergeten, hoor.”

Op Stamford Bridge is Hazard eveneens belangrijk, maar moet hij heel wat meer werk opknappen. “Bij Chelsea heeft hij nog niet die status van bij Lille. Eden moet er ook dingen doen die hij misschien wat minder graag doet, zoals verdedigen.”

"PSG is iets speciaal. Er loopt er daar eentje rond, Zlatan Ibrahimovic of zoiets..."

Als Hazard effectief voor PSG kiest, kunnen we dan spreken van een stap vooruit in zijn carrière? “Qua competitie is dat natuurlijk geen stap vooruit, dat is wel duidelijk. Ik geef nog altijd de voorkeur aan de Spaanse, de Engelse en zelfs de Duits competitie vooraleer ik aan de Ligue 1 denk.”

Maar Hazard en PSG zien het blijkbaar wel zitten om met elkaar in het huwelijksbootje te stappen. “PSG is natuurlijk een ploeg van een hoog niveau, hé. Er loopt er daar eentje rond, Zlatan Ibrahimovic of zoiets... (lacht) Dat is toch wel speciaal, hoor.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties