Reynders drukt blauw-zwarte hoop de kop in: "Betwijfel of Hans haalbaar is voor Belgische club"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 153 reacties
Reynders drukt blauw-zwarte hoop de kop in: "Betwijfel of Hans haalbaar is voor Belgische club"
Foto: © Photonews

Club Brugge wil Hans Vanaken naar Olympia halen. De middenvelder van Sporting Lokeren maakte de voorbije maanden indruk op Daknam. "Maar we zullen er alles aan doen om Hans in Lokeren te houden", benadrukt Willy Reynders.

Door Cédric De Volder en Timothy Collard

"We zijn officieel geïnteresseerd in Hans Vanaken." Met dat simpel zinnetje in Het Nieuwsblad zette Vincent Mannaert de Belgische voetbalwereld (eventjes) in vuur en vlam. Club Brugge ziet in de middenvelder immers thé missing link om volgend seizoen eindelijk nog eens een titel te pakken. 

Al lijkt Sporting Lokeren niet meteen geneigd om Vanaken zonder slag of stoot te laten vertrekken. Roger Lambrecht zit niet verlegen om een eurootje meer of minder en slaagde er zelfs in om Peter Maes op Daknam te houden. Al bleef laatstgenoemde onder een voorwaarde: het leiden van een competitieve ploeg. 

We zullen er alles aan doen om Hans in Lokeren te houden

"Het is onze bedoeling om de groep samen te houden", bevestigt Willy Reynders. "Anders is de moeite om de staff op Daknam te houden bijna voor niets geweest. Het is natuurlijk logisch dat er interesse is voor Hans, maar ik betwijfel of een Belgische club hem kan komen halen. Hoe het prijskaartje eruit ziet? Laat ons zeggen dat we willen onderhandelen bij een bespreekbaar bod."

"Het klopt dat Club Brugge geïnteresseerd is in Hans", wil zaakwaarnemer Evert Maesschalck kwijt in een reactie aan onze redactie. "Maar zoals ik al eerder heb gezegd: er zijn wel meerdere teams die hem willen binnenhalen. Ik heb al rond de tafel gezeten met Hans en diens vader om de opties te bekijken. Meer kan ik daar op dit moment nog niet over zeggen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties