Kan Standard vandaag bij de vrouwen wél voor mirakel zorgen?

Kan Standard vandaag bij de vrouwen wél voor mirakel zorgen?
Foto: Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond valt het doek over de BeNe League. De meeste plaatsen liggen al vast, maar helemaal bovenaan zou Standard alsnog voorbij Twente kunnen springen. En het wordt ook afscheid nemen van de Antwerp Ladies.

Lierse - Standard

In Dessel speelt Lierse zijn laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Belgisch kampioen Standard. De rouches staan op twee punten van leider Twente en moeten dus zeker winnen om nog een kansje te maken.

Als het dat doet met meer dan vijf goals verschil, is een puntendeling van Twente voldoende om alsnog de titel binnen te rijven in de BeNe League. Lierse is al zeker negende in de eindstand.

Club Brugge - Twente

Een paar weken terug verloor Standard twee hele dure punten op het veld van Club Brugge, nu moet het hopen dat blauw-zwart ook tegen de leider uit Enschede nog eens alles uit de kast wil halen na een lang seizoen.

Opgelet: de wedstrijd tussen Brugge en Twente wordt gespeeld in Koksijde en dus niet op een terrein rond het Jan Breydelstadion, zoals vorige week werd aangegeven.

Antwerp - PSV

Onderaan de stand nemen we afscheide van de Antwerp Ladies. Zij eindigen het seizoen op de laatste plaats, maar houden vooral op met bestaan. Het team gaat terug op in dames Kontich, maar zal niet langer in de BeNe League kunnen uitkomen. Een aantal sterkhouders verhuizen naar OH Leuven, Standard en andere oorden.

Andere affiches:

Heerenveen - ADO Den Haag
OHL - PEC Zwolle
Gent - Ajax

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties