Groep C: Wie zorgt voor de doelpunten?

Redactie
| 0 reacties
Groep C: Wie zorgt voor de doelpunten?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het WK staat nu wel echt op beginnen. Wij nemen alle groepen vooraf even onder de loep en wikken en wegen de kansen. In groep C is het afwachten hoe Colombia zonder Falcao aan de bak komt en wie er voor de doelpunten zal gaan zorgen.

Colombia was vooraf een van de schaduwfavorieten op de eindtitel, maar ondertussen zijn de Zuid-Amerikanen wat weggedeemsterd in de polls, temeer omdat ze zonder Radamel Falcao aan de bak zullen moeten.

Voor groepswinst in de eigen groep C blijven de Colombianen alsnog favoriet, maar dat lijkt meer te liggen aan de zwakte van de tegenstanders. Van Ivoorkust, Japan of Griekenland.

Wie zorgt voor de doelpunten?

Wie gaat dan eigenlijk scoren in deze groep? Waar bij andere poules wordt gedacht aan 15 of meer doelpunten en daar de balans op wordt getrokken, is dit in groep C bezwaarlijk twaalf doelpunten. 

Wie gaat door naar de volgende ronde?

Wie kan zich plaatsen voor de volgende ronde? Waag een gokje via UNIBET. 60 euro gratis bonus die je van ons krijgt op een Griekenland en Ivoorkust levert al 780 euro op. Griekenland en Japan? 960 euro rijker in 1 klap! 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties