De blikvangers: Groep G - Ghana
Timothy Collard
Timothy Collard
| 2 reacties
De blikvangers: Groep G - Ghana
Foto: © SC

Op het WK in Brazilië zullen alle landen met een selectie van 23 spelers aan de start komen. Bij elk land zijn er wel enkele sterren die er bovenuit steken. Wij stellen jullie deze voor, zo ook de sterren van Ghana.

Kevin-Prince Boateng

Kevin-Prince Boateng is de meest opvallende naam in de selectie van de nationale ploeg. De middenvelder – broer van Duits international Jérôme – had zich voor onbepaalde tijd op non-actief gezet bij zijn land, maar stelde zich in de loop van 2013 opnieuw beschikbaar om opgeroepen te worden. Boateng verkaste afgelopen zomer naar Schalke 04, waar hij al snel uitgroeide tot een vaste waarde.

Michael Essien

Michael Essien is ondanks zijn bankzitterstatuut bij Chelsea één van de absolute sterkhouders bij Ghana. De verdedigende middenvelder – vorig jaar op uitleenbasis nog actief bij Real Madrid – telt inmiddels 52 caps voor The Black Stars

Kwadwo Asamoah

Tot slot verwachten de supporters van Ghana ook veel van hun linkerflank: Kwadwo Asamoah. De middenvelder is een quasi vaste waarde bij Juventus en moet ook voor de nationale ploeg beslissend kunnen zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21676 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

WK

Nieuwste reacties