Groot, groter, Ghelamco Arena: o-ve-ral grote schermen om Duivels aan te vuren - zelfs in Kinshasa

Groot, groter, Ghelamco Arena: o-ve-ral grote schermen om Duivels aan te vuren - zelfs in Kinshasa
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Rode Duivels zijn er zeker klaar voor. En bent u dat ook? Vandaag kan u overal in het land terecht voor een Duivels feest. Kosten noch moeite werden gespaard.

De Ghelamco Arena spant de kroon: daar kunnen 17.000 fans (!) terecht voor Love The Samba, met optredens van Regi en Clouseau, de Q-music Dj's die paraat zijn en een reuzenscherm van 432m² (!). 

Maar ook in het Antwerspe Sportpaleis, de Wellington Renbaan in Oostende, het Koning Boudewijnstadion, C-Brazil op de C-mine in Genk en op vele andere plaatsen staan er reuzenschermen. En in elke gemeente is er wel een feestzaal of een Grote Markt waar iedereen verzamelen zal blazen. 

Zelfs in Kinshasa zijn ze alvast klaar voor een feestje: de link met België is er nog verre van dood!

Waar gaat u kijken? Laat het ons weten in de reacties! 

Beleef via Voetbalkrant alles vanop de eerste rij. Via onze app kan u - waar u ook bent - meevolgen wat er overal in het land aan het gebeuren is. En in Brazilië. En in pakweg Kinshasa!  Download onze WK-app: Android - Apple store

Wil u ook op onze site terecht komen? Dat is makkelijk! U stuurt gewoon uw leukste foto's naar foto@voetbalkrant.com en wij zorgen er voor dat de mooiste, leukste en grappigste bij ons een plaatsje krijgen op de site. Vermeld er zeker uw naam, woonplaats en een klein beetje uitleg bij. Als mailtitel gebruik je WK-foto. Zeker met de wedstrijd van de Rode Duivels van morgen rekenen we op jullie!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties