Kompany verwoordt hoop van miljoenen Belgen: "Hopelijk wordt het een lang WK voor ons"

Robby Morren
Robby Morren
| 2 reacties
Kompany verwoordt hoop van miljoenen Belgen: "Hopelijk wordt het een lang WK voor ons"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na de overtuigende opener van Duitsland tegen Portugal, kunnen de Rode Duivels maar best vol voor de groepswinst gaan. Vincent Kompany beklemtoont dat België vol voor de winst gaat, maar blijft voorzichtig. "Ik wil me niet uitspreken over wet een goed resultaat is tegen Algerije."

Robby Morren en Manu Gonzalez in Belo Horizonte

“We beginnen aan de wedstrijd om te winnen, maar ik wil me nu niet uitspreken over wat tegen Algerije een goed resultaat is. Dat zal afhangen van de derde wedstrijd.  Als we tegen Algerije gelijkspelen en na de derde wedstrijd staan we eerste, dan is een gelijkspel een goed resultaat. Het hangt af van wat de drie matchen zullen brengen."

"Hopelijk wordt het een lange competitie voor ons. Wij willen winnen, laat daar geen twijfel over bestaan  maar na de eerste wedstrijd moeten we nog geen conclusies trekken."

“Algerije heeft een goede ploeg en offensieve kwaliteiten. Wij hebben onze organisatie als sterkte. Er is maar één waarheid morgen en dat is die van de wedstrijd. We hebben ons optimaal voorbereid om te staan waar we moeten staan.”

“De supporters in België zullen het allerbeste van ons verwachten. Wij hopen hetzelfde, maar wij blijven heel rustig. Dat is voor deze generatie het belangrijkste in  die eerste wedstrijd voor bijna ieder van ons op een WK.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties