Voorspel de uitslag van de Rode Duivels en win mooie prijzen

Redactie
| 0 reacties
Voorspel de uitslag van de Rode Duivels en win mooie prijzen
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond begint het WK ook voor ons in alle hevigheid los te barsten. Wij bieden u ook de Road to Rio aan, waarmee je elke dag topprijzen kan winnen!

De Road To Rio-challenge van Unibet is een uniek gegeven, waarbij je elke dag gewoon moet pronostiekeren op de wedstrijden van de dag. Het is een game waarbij enkel registratie via Facebook nodig is om dagelijks kans te maken op prijzen. Schrijf je dus gewoon in via onze speciale link, die je hier kan vinden.

Iedere dag speel je mee voor consoles, tablets en retro shirts die gesigneerd zijn door legendarische spelers als Maradona, Messi en Pele. De beste algemene voorspeller wint 2 voetbal droom tickets voor de Champions League finale, El Clasico en Manchester United – Liverpool van volgend seizoen.  Speel de game met je familie, vrienden en collega’s in een vrienden league om het spel nog leuker te maken. Veel plezier en succes!

Meespelen? Klik op de foto hieronder en maak elke dag kans op een mooie prijs. Vandaag kan je bijvoorbeeld de uitslag van de Rode Duivels tegen Algerije voorspellen!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties