FOTO: Portugese WK-ambassadeur zoekt troost bij knappe vrouwen

FOTO: Portugese WK-ambassadeur zoekt troost bij knappe vrouwen
Foto: © SC

Voor onze WK-ambassadeur van Portugal was het geen geweldige wedstrijd, die opdoffer (4-0) tegen de Duitsers. Gelukkig waren er enkele knappe supporters om hem te troosten.

"4-0 was zwaar, maar terecht", gaf onze Duitse WK-ambassadeur mee na de wedstrijd tegen Portugal. "Het was een niveau sneller en een klasse hoger, CR7 was bovendien niet in een te beste dag: ze waren een vogel voor de kat."

En dat beseft onze Portugese ambassadeur die de match op de “Main Steet” van Lissabon, de Avenida de Liberdade, volgde maar al te goed: "De sfeer was tijdens de eerste helft al omgeslagen. Gelukkig konden we troost vinden bij enkele plaatselijke schones."

We kregen ook nog wat informatie binnen van de volgende tegenstander van Portugal, de USA: "Yes we can. One team, one nation", klonk het daar. "We kampten met fysieke ongemakken, maar de organisatie stond als een huis. Het balbezit voor de Ghanezen, de kansen voor ons. Nu moeten we tegen Portugal, een kat in het nauw! Maar zo'n kat maakt soms rare sprongen, dus opletten geblazen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties