Blijft Van Buyten toch bij Bayern? "Ik kreeg al sms'jes van Guardiola"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 7 reacties
Blijft Van Buyten toch bij Bayern? "Ik kreeg al sms'jes van Guardiola"
Foto: © Photonews

Het is voorlopig nog koffiedikkijken waar en of Daniël Van Buyten volgend seizoen zal spelen. De ervaren verdediger leek te gaan vertrekken bij Bayern München, maar dat staat nog niet 100 % vast.

Timothy Collard in Mogi das Cruzes

Daniël Van Buyten wordt straks 37 en beleeft in de herfst van zijn carrière de tijd van zijn leven. “Ik zit hier in Brazilië voor het WK en speel straks de kwartfinale tegen Argentinië met de Rode Duivels. Daar ben ik ontzettend fier op.”

Hard work pays off

Big Dan had het niet altijd even makkelijk en moest soms zware kritiek slikken. “Maar hét belangrijkste als prof, is dat je nooit het geloof in eigen kunnen verliest. Je moet onthouden wat je opgeofferd hebt om te bereiken wat je bereikt hebt.”

“Er zijn altijd moeilijke periodes in de carrière van een profvoetballer. Maar uiteindelijk loont hard werken altijd”, aldus de boomlange verdediger die momenteel nog geen club heeft voor volgend seizoen.

Mysterious Big Dan

Maar wat zijn zijn toekomstplannen nu? “Ik heb al sms’jes gekregen van Pep (Guardiola, nvdr.). Bij Bayern volgen ze het WK op de voet, ook het bestuur. Pep zei me dat we in onze eigen kansen moeten geloven – ook tegen Argentinië.”

In eerste instantie gaf Van Buyten aan dat hij eigenlijk wel mag blijven bij Bayern, maar die woorden slikte hij even later met de glimlach opnieuw in. “We zullen wel zien na het WK”, liet hij alle mogelijkheden open met een knipoog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties