De vermoedelijke elf tegen Argentinië

Robby Morren
Robby Morren
| 21 reacties
De vermoedelijke elf tegen Argentinië
Foto: © Photonews

"Ik ga helemaal niets zeggen over de samenstelling van mijn ploeg." Marc Wilmots wil niets prijsgeven over zijn basiself op de vooravond van de clash tegen Argentinië. Toch durven we denken dat hij weinig zal wijzigen aan het elftal dat imponeerde tegen de VS.

Robby Morren, Johan Walckiers en Sander De Graeve in Brasilia

De defensie stond bijzonder goed te voetballen tegen Team USA. Alderweireld, Vertonghen en Kompany gingen zo diep dat ze met wat ongemakken af te rekenen kregen. Geen ernstige problemen en dus verwachten we dezelfde defensie.

Witsel, De Bruyne en Hazard zijn certitudes. Centraal op het middenveld heeft Wilmots meerdere opties. Zo zou de balvastheid van Dembele of het recuperatievermogen van Defour waardevol kunnen zijn, maar we denken dat de bondscoach het vertrouwen behoudt in Fellaini. Op de rechterkant kende Dries Mertens een mindere wedstrijd tegen de VS  en daarom opteren we ditmaal voor Mirallas die sterk inviel.

Op de nummer 9 heeft de bondscoach een ongekend luxeprobleem. Origi mocht voor het eerst starten en greep zijn kans met beide handen.  Hij deed het voortreffelijk, maar stuitte op een geweldige Howard. Romelu Lukaku viel uitstekend in en scoorde. Wij denken dat Wilmots Origi voor de tweede keer aan de aftrap zal brengen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties