Transfergeruchten van 06/07: Mourinho wil Khedira, Thiago Silva naar Barça?

Transfergeruchten van 06/07: Mourinho wil Khedira, Thiago Silva naar Barça?
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het seizoen zit erop en het WK is in volle gang. Maar de clubs zijn druk bezig met het huiswerk voor de volgende voetbaljaargang. Welke spelers werden vandaag gelinkt aan een overgang? Of welke coaches staan op het punt om elders aan de slag te gaan?

Barcelona zou een bod willen uitbrengen op Thiago Silva. Om de Braziliaan bij PSG weg te halen, zouden de Catalanen bereid zijn liefst 50 miljoen euro op tafel te leggen.

Jose Mourinho wil Samy Khedira naar Chelsea halen, zo weten Spaanse media. De Duitser zou 20 miljoen euro kosten en bij Chelsea het vertrek van David Luiz moeten opvangen.

Thomas Vermaelen staat dicht bij een overgang naar Manchester United. Na het WK zou de club uit Manchester hem definitief willen binnenhalen volgens Engelse bronnen.

Arsenal van zijn kant heeft al een opvolger op het oog. Konstantinas Manolas zou wel eens de nieuwe verdediger van The Gunners kunnen gaan worden als Vermaelen andere oorden opzoekt.

Moeskroen blijft maar spelers krijgen van Lille. Het krijgt nu ook Nolan Mbemba op huurbasis van de club uit Rijsel.

Divock Origi staat dan weer in de belangstelling van diverse clubs. Liverpool zou hem willen, maar ook Borussia Dortmund. En Origi zelf zou liever in Duitsland dan in Engeland voetballen.

Het lijkt erop dat Stefan Mitrovic volgend jaar in de Bundesliga te zien is. De oud-speler van KV Kortrijk is eigendom van Benfica Lissabon en verdedigde de voorbije maanden de kleuren van Real Valladolid. Freiburg zou de verdediger willen overnemen voor een bedrag van rond de twee miljoen euro.

Liverpool zou dicht bij een transfer van Dejan Lovren staan. The Reds zouden zo'n 25 miljoen euro op tafel leggen voor de Kroatische international.

Louis Van Gaal wil graag Arturo Vidal naar Manchester halen, maar daarvoor zouden The Mancunians diep in de buidel moeten tasten. Er wordt gesproken over een bedrag tussen de 50 en 60 miljoen euro en daarnaast zou ook Nani in de deal betrokken worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties