Sprokkels: Sabella stopt ongeacht het resultaat in de WK-finale

Sprokkels: Sabella stopt ongeacht het resultaat in de WK-finale
Foto: © SC

Het WK is onderweg, de Belgische clubs beginnen stilletjesaan op te bouwen naar het nieuwe seizoen en ook in het buitenland roert er veel. Wij gieten de kleinere nieuwsberichten voor jullie in een overzichtje.

Sabella stopt

Argentijns bondscoach Alejandro Sabella houdt het na het WK - los van het resultaat in de finale - voor bekeken. Dat laat zijn zaakwaarnemer Eugenio Lopez in de Argentijnse krant Olé weten. "Sabella stopt, we zijn aan het einde van een cyclus gekomen", zegt hij.

M'Vila naar Internazionale

Met het einde van het WK in zicht draait de transfermolen op volle toeren. De verwachte overgang van Yann M'Vila naar Inter is nu eindelijk officieel. De Franse middenvelder stapt over van het Russische Rubin Kazan.

Hertha Berlijn haalt Beerens binnen

Bundesligaclub Hertha Berlijn heeft zich versterkt met Roy Beerens. De Nederlandse buitenspeler verlaat AZ en tekent in de Duitse hoofstad een contract tot juni 2017.

Supporters West Ham mogen nieuw logo kiezen

West Ham United maakt zich op voor de verhuis naar het Olympisch Stadion van Londen. The Hammers zullen vanaf 2016 in hun nieuwe thuis spelen. De club wil dat luister bijzetten met een nieuw logo. Supporters die al jaren naar de wedstrijden van de club komen, mogen hun stem uitbrengen. Opvallendste wijzigingen zijn het verdwijnen van het kasteel en de toevoeging van 'London' op het logo.

Sporting Hasselt strikt Engelse eersteklasser

Sporting Hasselt heeft een opvallende sparringpartner te pakken. De Belgische derdeklasser werkt thuis op donderdag 17 juli (19 uur) een oefenpot af tegen het Southampton van Ronald Koeman.

Courtois neemt afscheid

Thibaut Courtois heeft zijn collega's bij Atletico Madrid uitgewuifd. Onze nationale doelman nam afscheid van spelers, staff en medewerkers van de Spaanse landskampioen en begint aan een nieuw avontuur bij Chelsea.

Van Damme - Clijsters uit elkaar

Jelle Van Damme en Elke Clijsters gaan scheiden. Dat liet het koppel zelf weten. Ze waren een zevental jaren samen en hebben twee kinderen.

Tafelvoetbal met KV Mechelen

Tijdens het fanweekend in Mechelen zal je ook kunnen tafelvoetballen tegen de spelers. Een leuk initiatief van nieuwe co-sponsor AFAS Software.

Nederlanders lopen zich te pletter

Opvallende statistiek op het WK: de twee spelers die het meeste kilometers achter de rug hebben zijn beiden Nederlanders. Sneijder legde bijna 70 kilometer af op zes wedstrijden, Arjen Robben volgt op enkele honderden meters.

Argentinië krijgt boete

Argentinië liet tijdens de persconferenties op dit WK telkens enkel de bondscoach opdraven. Officieel is verplicht dat ook een spelers mee aanschuift. Dat komt de Argentijnen nu op een fikse boete te staan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties