Vossen boos: "Blijkbaar ben ik maar een nummer"

Vossen boos: "Blijkbaar ben ik maar een nummer"
Foto: © photonews

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Jelle Vossen wil deze zomer weg bij Racing Genk en andere oorden opzoeken. Hij stond al dicht bij Middlesbrough, maar de Limburgse club raakte het niet eens over de transfersom. "Als ze wachten op een bod van zeven miljoen, gaan ze nog lang wachten", klinkt Vossen moedeloos.

Vossen traint ondertussen nog steeds mee met de A-kern, maar op oefenpartijen is hij een opvallende afwezige bij Racing Genk. En zo lijkt Vossen wel degelijk op ramkoers te liggen met zijn club, waar hij nog een contract van drie jaar heeft liggen.

Klaar voor uitdaging in buitenland

"Toen ik mijn handtekening zette, zei Dirk Degraen dat hij wist dat ik dat contract niet ging uitdoen. Nu is het moment van vertrekken wat mij betreft gekomen", aldus Vossen in Het Nieuwsblad. "Maar het is me blijkbaar niet gegund. Genk blijft de club van mijn hart, maar ik ben klaar voor een uitdaging in het buitenland."

Racing Genk wil zijn spits echter niet zomaar laten gaan. "In de winterstop hebben ze een bod van Rubin Kazan van 7 miljoen laten schieten. Ik heb toen gezegd dat ik wou blijven in het clubbelang. Er is toen de belofte gedaan dat ze mij weinig in de weg zouden leggen deze zomer. Wachten ze op een bod van 7 miljoen? Dan gaan ze nog lang wachten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties