Vanaken niet bezig met transfer: "Ik blijf bij Lokeren"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 14 reacties
Vanaken niet bezig met transfer: "Ik blijf bij Lokeren"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sporting Lokeren ging in laatste instantie nog onderuit in de Supercup tegen RSC Anderlecht. Hans Vanaken zag dat zijn team niet moest onderdoen voor paars-wit en was ietwat teleurgesteld na de match.

“Dit doet toch heel veel pijn. We waren zeker de evenknie van Anderlecht en hebben de kansen gekregen om het af te maken. Jammer genoeg gebeurde dat dan niet en op het einde krijgen we dan nog zo’n doelpunt tegen", aldus de middenvelder voor de camera's van 2BE.

“We hadden een prijs kunnen pakken, maar uiteindelijk duurde de wedstrijd een paar minuten te lang. Onze voorbereiding was misschien iets minder dan vorig seizoen. Het is nu dan ook zaak dat we het vertrouwen opnieuw vinden, dan zijn wij in staat om hetzelfde als vorig jaar te realiseren.”

Het enige wat ik moet doen is presteren op het veld

Maar blijft de beloftevolle middenvelder wel op Daknam? “Ik blijf, want mijn contract bij Lokeren loopt nog twee jaar door. Er kan misschien nog iets gebeuren, maar op dit moment ben ik nog altijd een speler van Lokeren.”

“Ik laat mijn hoofd niet gek maken, dat heeft ook geen zin. Het enige wat ik moet doen is presteren op het veld”, aldus een zoals steeds nuchtere Vanaken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties