Reactie Verhulst baalt na Supercup: "Je kan roepen en tieren, maar dat is voetbal"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Verhulst baalt na Supercup: "Je kan roepen en tieren, maar dat is voetbal"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Davino Verhulst speelde gisteren een behoorlijke partij, maar moest toch twee ballen uit zijn net vissen. De doelman reageerde na afloop dan ook ontgoocheld. "Dit is een gemiste kans. Het blijft toch een prijs, hé."

Cédric De Volder in Anderlecht

RSC Anderlecht stak gisterenavond zijn derde opeenvolgende Supercup op zak na een 2-1-overwinning tegen Sporting Lokeren. Denis Odoi besliste in blessuretijd over het Waaslandse lot met een eigen doelpunt. En dat nadat Davino Verhulst eerder onder anderen Andy Najar, Youri Tielemans en Matias Suarez van de winnende treffer had gehouden.

"Dit is echt balen", legt de doelman uit. "Anderlecht drukte in de slotfase het gaspedaal dan wel in, maar het blijft enorm zuur om dan alsnog een doelpunt te slikken. Ik zag opeens Denis (Odoi, nvdr.) voor zijn man komen. Hij probeerde de bal weg te werken, maar het leer viel binnen. Op zo'n moment kan je roepen en tieren, maar dat is voetbal."

Dit voelt als een gemiste kans. Het blijft toch een prijs, hé

De Supercup wordt dan wel afgeschilderd als een veredelde vriendenmatch, maar de spelers van paars-wit bouwden na afloop toch een feestje. "Dit voelt dan ook als een gemiste kans", gaat Verhulst verder. Het blijft toch een prijs, hé. Trouwens, elke wedstrijd wil ik winnen. Maar het is nu zo. Het is niet mogelijk om de klok terug te draaien. Al moet ik toegeven dat we niet echt de kansen kregen om hier te winnen."

"Ik ben er van overtuigd dat we klaar zijn voor de start van de competitie", besluit Verhulst. "De tweede helft liep al een pak beter dan de eerste. Bovendien hebben we nog enkele dagen tijd om te schaven. Met welke ambities we aan de start van de voetbaljaargang komen? Het is de bedoeling om opnieuw mee te strijden voor een plekje in de top zes."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties