Sprokkels: Kouyaté keert graag terug, Rafael Marquez maakt comeback in Europa

Jens Jacobs
| 4 reacties
Sprokkels: Kouyaté keert graag terug, Rafael Marquez maakt comeback in Europa
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het WK is achter de kiezen en de Belgische voetbaljaargang is al op gang getrapt. Ook in het buitenland is er een pak nieuws te melden. Wij gieten de kleinere nieuwsberichten voor jullie in een handig overzicht.

Rayo Vallecano haalt Senegalees

Abdoulaye Ba speelt komend seizoen bij Rayo Vallecano. De 23-jarige Senegalees wordt een jaar gehuurd van FC Porto.

Gelson Fernandes ploegmaat van Brüls

Stade Rennes toont zich bedrijvig op de transfermarkt. Na het aantrekken van Christian Brüls, versterkten de Fransen zich met Gelson Fernandes. De Portugese Zwitser zette zijn krabbel onder een overeenkomst van vier seizoenen.

Rafael Marquez keert terug naar Europa

De 35-jarige Rafael Marquez keert in de nadagen van zijn carrière terug naar de Europese voetbalvelden. De ex-speler van FC Barcelona verlaat het Mexicaanse Leon en gaat aan de slag bij het Italiaanse Hellas Verona.

Kouyaté keert graag terug

Voor Cheikhou Kouyaté zal Anderlecht altijd zijn tweede thuis blijven. De Senegalees - die nog herstelt van een blessure - vertoefde maandag op het oefenkamp in Neerpede. Het was overigens niet de eerste keer dat de verdediger/middenvelder zijn gewezen club een bezoekje bracht.

Meer abonnees bij KVK

KV Kortrijk sloot voor aanvang van de partij tegen Standard de abonnementenverkoop af op 4092 stuks. Dat zijn er meer dan de 3793 die vorig seizoen voor de eerste thuiswedstrijd aan de man werden gebracht.

Hate game in Miami

In de VS staat deze nacht het duel tussen Liverpool en Manchester United op het programma. "Het wordt geen vriendschappelijke wedstrijd", aldus beide kampen. De twee Engelse grootmachten zijn al sinds jaar en dag elkaars grootste rivalen.

Terry krijgt geen garanties

John Terry zal niet zomaar een contractverleninging krijgen. Dat liet José Mourinho weten aan de Engelse pers. Het Chelsea-icoon zal zich dit seizoen moeten bewijzen.

"Blatter is een dictator"

Gary Lineker is geen fan van de FIFA. Hij noemt het een corrupte organisatie en vindt Sepp Blatter een dictator. Lineker zou het overigens een goed idee vinden om het WK in Rusland en Qatar te boycotten.

Navas dankt God

Keylor Navas is dolgelukkig met zijn transfer naar Real Madrid. "Ik heb het allemaal aan God te danken", aldus de gelovige doelman. Zijn goed WK zat er anders ook wel voor iets tussen.

Romeu naar Duitsland

Oriol Romeu wordt een jaartje uitgeleend door Chelsea. De defensieve middenvelder trekt tijdelijk naar Stuttgart.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties