Angstvallig op zoek naar een nieuwe club

Angstvallig op zoek naar een nieuwe club
Foto: © photonews

Het nieuwe seizoen nadert de derde speeldag. Bij sommige teams valt de ideale elf stilaan in zijn plooi. Andere clubs blijven naarstig zoeken naar de missing link. Die ligt elders misschien wel zomaar voor het oprapen. Heel wat bekende spelers hunkeren immers nog steeds naar een nieuwe werkgever.

Dat het gros van de spelers dat we aan eerste klasse mogen linken bij de twee degradanten is te vinden hoeft niet te verbazen. Zo proberen gewezen Leuvenaars Gunther Vanaudenaerde, Karel Geraerts en Wim Raymaekers op het hoogste niveau aan de bak te geraken. Laatst genoemde onderhoudt momenteel zijn conditie bij Sporting Hasselt zoals u gisteren bij ons kon lezen.

Ook bij de Draken uit Bergen hetzelfde verhaal. Joachim Mununga, Mustapha Jarju en Thomas Chatelle zakten naar tweede klasse. De voormalige flankspeler van Anderlecht en Racing Genk vond intussen al een andere invulling binnen de sector. Chatelle verzorgt voor voetbalzender Belgacom 11 de interviews langs de zijlijn.

Gerenommeerde namen

Maar er zijn nog gerenommeerde namen die met hun vingers zitten te draaien. Franck Boeckx vertelde vanmorgen in de dagbladen nog dat hij al aan stoppen heeft gedacht. Mbaye Leye liet zich het voorbije weekend dan weer spotten in de tribunes van KV Kortrijk en Oostende. De aanvaller met een uitmuntend CV vindt na zijn zwaar kruisbandletsel van vorig jaar moeilijk weer werk.

Ook de twee jongens die bij blauw-zwart mochten vertrekken - Eidur Gudjohnsen en Mémé Tchité - ontdekten sinds hun vertrek bij Club nog geen nieuwe horizonten. Jonathan Legear zit nu al op een zijspoor bij Olympiakos en ook rond Logan Bailly is het windstil. Kortom, heel wat bekende jongens wachten angstvallig op een telefoontje.

Reserves

Bailly

Mununga

Jarju

Haroun

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties