Cerigioni schuwt boude uitspraken: "Het kan snel keren in tweede klasse"

Cerigioni schuwt boude uitspraken: "Het kan snel keren in tweede klasse"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Alessandro Cerigioni was afgelopen weekend al meteen de matchwinnaar in de 1-0 overwinning van OH Leuven. Ook dit weekend wil de spits opnieuw beslissend zijn tegen Dessel Sport. "Leuk dat we de vruchten van onze trainingen plukken."

"Na mijn doelpunt was ik er niet mee bezig, maar op het einde van de wedstrijd ben je blij dat je doelpunt de drie punten heeft opgeleverd. Het was eens zo mooi, omdat mijn doelpunt veel op training werd geoefend. Dan is het leuk dat we daar de vruchten van plukken", aldus Cerigioni in gesprek met Voetbalkrant.com.

Opnieuw knokken van eerste tot laatste minuut

OH Leuwen wil de lijn nu doortrekken en op eigen veld winnen van Dessel Sport. "Het zal opnieuw knokken worden van de eerste tot de laatste minuut. We hebben een zeer goede ploeg, maar dat wil niet zeggen dat we titelfavoriet zijn en zomaar alle wedstrijden gaan winnen."

Wedstrijd per wedstrijd bekijken dus: "Want het kan snel keren in tweede klasse", knikt Cerigioni. "Veel ploegen zullen strijden om de plaatsen bovenaan. STVV, Bergen, Eupen, Lommel en Antwerp. Racing Mechelen was een aangename verrassing: daar gaan niet veel ploegen punten rapen." (DP)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties