Reactie Sels na opnieuw sterke prestatie: "Ik ben niet bezig met de Rode Duivels"

Robby Morren
Robby Morren
| 12 reacties
Sels na opnieuw sterke prestatie: "Ik ben niet bezig met de Rode Duivels"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent mag met 7 op 9 spreken van een geslaagd seizoensbegin, mede dankzij de prima prestaties van Matz Sels. Die houdt beide voeten stevig op de grond. Een selectie bij de troepen van Marc Wilmots is niet iets dat hem bezighoudt.

Robby Morren in Luik

"Dit is een mooie overwinning", klonk de doelman tevreden. "We hebben vanaf de eerste minuut getoond dat we punten wilden pakken in Luik. We hebben ons zeker niet ingegraven. In de eerste helft waren wij ook de beste ploeg, maar toen hebben we verzuimd om een tweede goal te scoren."

Na de winst in Luik prijkt Gent  -eventjes- op de eerste plaats. "Het is nog te vroeg om nu al aan die leidersplaats te denken. We moeten gewoon hard verder werken en alles doen om een goed seizoen neer te zetten met Gent."

We hebben ons niet ingegraven

Sels keepte opnieuw een bijzonder sterke partij. "Het is leuk als je de nul kan houden, dat geeft natuurlijk vertrouwen. Hopelijk kunnen we die nul nog vaak houden dit seizoen en zijn we vertrokken voor een mooi seizoen."

Of zijn sterke prestaties kunnen leiden naar een plaats bij de nationale ploeg? "Ach, ik ben niet bezig met de Rode Duivels, ik focus me alleen op AA Gent."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties