Reactie Raman: "Het kan een mooi seizoen worden voor Gent"

Robby Morren
Robby Morren
| 6 reacties
Raman: "Het kan een mooi seizoen worden voor Gent"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent heeft het seizoen uitstekend ingezet met een 7 op 9 en een overwinning op Sclessin. Benito Raman blikte tevreden terug op de wedstrijd. "Misschien maken we het niet zo vaak meer mee dat we winnen op Standard."

Robby Morren in Luik

"We wisten dat Standard op dit moment niet super is. Ze waren in hun vorige wedstrijden wel efficiënt. Ze hadden ook een midweekmatch in de benen, ze waren heel diep geweest tegen Panathinaikos, en daar konden wij van profiteren. We wisten dat ze het laatste halfuur vermoeid zouden zijn."

"We hebben als ploeg een goede match gespeeld. In alle linies stond het goed en we kunnen rekenen op een sterke doelman. Misschien hadden we het nog beter kunnen uitspelen en dat had de match al vroeger beslist kunnen zijn. We zullen het misschien niet zo vaak meer meemaken dat we winnen op Standard."

Ik wist dat het niet makkelijk zou zijn tegen Van Damme

Raman zelf leverde een oerdegelijke prestatie af. "Ik wist dat het niet makkelijk zou worden tegen Van Damme. Ik vond mijn eerste helft niet slecht, maar in de tweede helft had ik misschien één of twee counters beter moeten uitspelen."

Gent mag tevreden zijn met de genomen start. "Een goed begin is heel belangrijk. Er komen nu voor ons ook moeilijke wedstrijden aan tegen Zulte Waregem en Racing Genk. We moeten hierop verder bouwen en dan kan het nog een mooi seizoen worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties