Reactie Langil na wereldpartij: "Ik kan nog beter"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 11 reacties
Langil na wereldpartij: "Ik kan nog beter"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tijdens de knalprestatie van Mouscron Péruwelz stak één speler er met kop en schouders bovenuit. Steeven Langil, die ooit nog een goal scoorde in de Champions League, gaf zijn visitekaartje af.

Sander De Graeve in Moeskroen

We denken dat Mmaee alvast niet al te goed gaat slapen vanavond. Hij zal de snelle rushes van zijn rechtstreekse tegenstander niet zo snel vergeten. Langil was werkelijk overal vanavond. Hij gaf twee assists en had in zowat elke geslaagde actie van zijn ploeg een voet.

"Of jullie de beste Steeven Langil gezien hebben? Ik ben al beter geweest en zal nog beter worden. Ik ben fysiek nog niet helemaal top, ik maakte geen voorbereiding mee, maar ik werk me kapot om op dat niveau te geraken. Ik leer ook mijn ploegmaats steeds beter kennen, dat helpt ook", aldus Langil.

Niemand had dit verwacht

Mouscron Péruwelz verbaasde vriend en vijand dankzij de snelle linksbuiten. "Ik denk dat niemand dit verwacht had, nu zullen de andere ploegen misschien iets meer rekening houden met ons. We kunnen iedereen pijn doen met onze snelle counters."

Langil kreeg een indrukwekkende staande ovatie bij zijn wissel vlak voor tijd. "Dat was echt hartverwarmend. Het was lang geleden dat er nog eens zoveel volk in het stadion zat, de sfeer was fantastisch. Ik hoop dat de mensen blijven komen, maar dat ligt natuurlijk ook aan ons. We moeten blijven presteren en ze mooi voetbal voorschotelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties