Transfergeruchten 15/08: Koeman wil Vlaar naar Southampton halen

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 15 reacties
Transfergeruchten 15/08: Koeman wil Vlaar naar Southampton halen
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het transfercircus zal nog een dikke twee weken aanhouden. De geruchten stromen dan ook elke dag binnen. Wij bundelen voor u de spelers die aan een nieuwe club worden gelinkt.

Koeman wil Vlaar naar Southampton halen

Kersvers Southampton-manager Ronald Koeman wil Ron Vlaar binnenhalen. De Nederlandse verdediger van Aston Villa speelde zich tijdens de afgelopen mundial in de kijker met Oranje.

Is Dortmund iedereen te snel af?

Marco Reus kan een verbeterd contract tekenen bij Borussia Dortmund. Hij zou dan 6 miljoen euro per jaar opstrijken, in het nieuwe contract zou geen belachelijk lage afkoopclausule meer staan.

Podolski mag weg

Arsenal rekent niet meer op de diensten van Lukas Podolski. De Duitser mag weg bij een goed bod, onder meer Galatasaray is geïnteresseerd.

Alderweireld naar Rusland?

Toby Alderweireld moet op zoek naar speelgelegenheid en zou die kunnen vinden in Rusland. Spartak Moskou zou geïnteresseerd zijn in de Rode Duivel.

Liverpool laat Bony niet los

Meer zelfs, de vice-kampioen bereidt een bod voor van 20 miljoen euro op de Ivoriaan. Benieuwd of Swansea dat voldoende vindt.

Gaat Khedira Gomez achterna?

Nog een gegadigde voor Sami Khedira, maar nu uit Italië. Fiorentina wil de Duitser naar Firenze lokken met een jaarsalaris van 3,5 miljoen euro. Bij La Viola loopt ook ene Mario Gomez rond.

Newcastle wil City-verdediger

Micah Richards is geen basispion bij Manchester City, maar andere clubs willen de Engelsman graag aantrekken. Newcastle zou zelf spelers willen verkopen om budget vrij te maken voor de rechtsachter die ook centraal uit de voeten kan.

Tottenham lonkt naar Italiaan

De Spurs hebben de interesse in Mattia Destro nog niet laten varen. De spits van AS Roma kan wel niet weg voor een appel en een ei.

Bakkali weer in belangstelling

Terwijl Zakaria Bakkali de brokken aan het lijmen is bij PSV, komt er toch terug interesse voor de youngster. Na Arsenal zou nu ook Liverpool een bod voorbereiden.

Ajax denkt ook aan ex-Buffalo

Ajax hoopt Samuel Eto'o met een ultiem voorstel te overtuigen, maar heeft ondertussen al een alternatief op het oog. Bryan Ruiz - op overschot bij Fulham en vorig seizoen nog uitgeleend aan PSV - is gespot in het Amsterdamse vizier. Ook Werder Bremen heeft een oogje op de voormalige sterkhouder van KAA Gent.

Ook Engelse interesse voor Duarte

Oscar Duarte kan na een uitstekend WK rekenen op interesse uit het buitenland. De Costa Ricaanse verdediger van Club Brugge werd eerder al gelinkt aan Palermo, maar ook Sunderland hoopt hem binnen te halen.

Arsenal blijft maar rondjes draaien...

Op de geruchtenmolen, hé. The Gunners worden deze keer gelinkt aan Eduardo Vargas. De 24-jarige Chileen is aan het einde van het seizoen transfervrij bij SSC Napoli, dus de Italianen moeten hem verkopen om er nog iets aan te verdienen.

Transfer nakende voor Colombiaans international?

Juan Cuadrado behoort niet tot de wedstrijdselectie van AFC Fiorentino. De peperdure speler wordt al een tijdje gelinkt aan FC Barcelona en Manchester United. Is er witte rook op komst?

Swansea bijna rond met Argentijns international

De transfer van Federico Fernandez van SSN Napoli naar Swansea City is zo goed als rond. De Argentijns international moet in principe enkel nog zijn handtekening plaatsen.

Liverpool gaat vol voor Romero

We berichtten eerder al over de interesse van Liverpool voor Sergio Romero. The Reds hebben inmiddels een bod van twee miljoen euro uitgebracht op de potentiële concurrent van Simon Mignolet.

Benfica richt pijlen op andere doelman

SL Benfica toonde eerder al interesse voor Thomas Kaminski, maar lijkt nu een andere optie te kiezen. De Portugezen informeerden naar de voorwaarden van Anders Lindegaard, invallersdoelman van Manchester United.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties