Reactie Luzon: "Wedstrijd tegen Zenit is iets helemaal anders"

Luzon: "Wedstrijd tegen Zenit is iets helemaal anders"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vijf dagen voor de confrontatie met Zenit St-Petersburg werd Standard gisteren geconfronteerd met zijn gebreken tegen... Moeskroen-Péruwelz. Guy Luzon: "Als je niet hoopt, komt er zeker niets."

Luzon zag de promovendus beter voetbal op de mat leggen dan zijn eigen ploeg. Niet echt normaal als je Standard bent. "Maar ze brengen technisch verzorgd voetbal en hebben een heel goede aanval. Ik wist vooraf dat het niet makkelijk zou worden, maar dit had ik natuurlijk ook niet verwacht. Ze hebben wel verdiend gewonnen.

Luzon moet nu gaan puzzelen, want het experiment met Mmaee op de flank liep fataal af tegen Langil. Wat gaat dat straks geven als Hulk daar komt te staan? "De wedstrijd tegen Zenit is iets helemaal anders. We gaan het beste van onszelf geven. Maar we moeten het doen met de middelen die we hebben. Buiten Stam zal ik waarschijnlijk niemand recupereren." 

Standard lijkt klaar om straks weer een broedhaard voor muiterij te worden. Roland Duchâtelet zal uit zijn pijp moeten komen als hij straks zijn Sclessin weer niet wil zien branden - in negatieve zin dan. De volkswoede sluimert, Duchâtelet moet oppassen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties