De Mos: "Zou eerder Claes dan Vanaken halen"

De Mos: "Zou eerder Claes dan Vanaken halen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge ging met de billen bloot bij KV Mechelen. Wim De Coninck en Aad De Mos reageerden heftig in de studio van Stadion: "Er was geen gretigheid en geen strijd, zonder présence in de grote rechthoek."

De Coninck zag dat het overal scheefliep bij Club Brugge: "De onuitgegeven driehoek op het midden liep niet, er was geen presence voorin in de grote rechthoek. En er was vooral geen gretigheid, het was een verdiende nederlaag voor Club Brugge."

"Het is ook duidelijk dat Menegazzo het tempo van donderdag naar zondag niet aan kan", ging De Coninck verder. Preud'homme pareerde: "Het is puzzelen op dit moment. Hopelijk komen enkele spelers terug uit blessure, want we kunnen op dit moment niet beter."

Vanaken niet de oplossing?

Hoe kan Club Brugge - nu Lestienne en Odjidja meer dan waarschijnlijk vertrekken - zichzelf uit het slop trekken? Misschien door Vanaken binnen te halen? Hij zou graag komen. "Ik weet niet of Vanaken de oplossing is van het probleem bij Club Brugge", aldus Aad de Mos.

"Vandaag zag je bij Mechelen Claes. Dat is iemand die echt iets toevoegt aan het spel. Was ik Anderlecht of Club Brugge, ik ging bij Fi Vanhoof naar hem vragen. Er zijn andere problemen dan op de positie van Vanaken, want dan zouden Vazquez en hij naast elkaar moeten spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties