Herboren Messi gidst Barcelona naar eerste winst

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 15 reacties
Herboren Messi gidst Barcelona naar eerste winst
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

FC Barcelona is met een klinkende 3-0 zege aan het nieuwe seizoen begonnen. De Catalanen moesten nochtans meer dan een helft met tien afwerken na rood voor Mascherano. Messi liet dan weer een andere gedaante zien ten opzichte van enkele maanden geleden.

De wedstrijd was amper op gang gefloten toen een zwarte kat opdoemde in Camp Nou. Bekijk HIER nog eens de beelden. Toen het katje al dan niet met handschoenen werd aangepakt, kon de partij verder gaan.

Twee centrale hoogtepunten kregen we voor rust. Wie anders dan Lionel Messi bracht Barça net voor de koffie 1-0 voor. Elche leek niet van slag want Rodrigues trok na de aftrap eropuit. Mascherano ging met het been aan de noodrem hangen en kon met rood gaan douchen.

Supertalent scoort

Meteen na de pauze sloeg de Spaanse grootmacht een tweede keer toe. Rakitic stak knap diep en de 18-jarige wonderboy Munir - die de geblesseerde Neymar depanneerde - werkte al even beheerst af.

De bezoekers hingen nu - ondanks een mannetje meer - helemaal tegen de touwen. De Vlo liet een opmerkelijk frisse indruk na met acties en ook verdedigend werk. Hij bekroonde zijn match door met zijn tweede van de avond de 3-0 vast te leggen.

Overige uitslag:

Celta de Vigo - Getafe 3 - 1

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties