Reactie Mechelse goals: voor overleden vader, om blessure te vergeten en gewoon leuk

Mechelse goals: voor overleden vader, om blessure te vergeten en gewoon leuk
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Achter elk doelpunt zit wel een verhaal. Zo ook achter de drie doelpunten die het late carnaval in KV Mechelen deden ontbranden. Wij spraken met alle doelpuntenmakers, die elk hun verhaal hadden.

Aernout Van Lindt in Mechelen

Veselinovic: "Scoorde voor overleden vader"

De 1-1 kwam van Dalibor Veselinovic. Hij nam de strafschop na een fout op hem zelf: "Hij duwde me wel, ja. Ik heb het nog niet opnieuw gezien, maar wou de strafschop graag zelf geven en mijn verantwoordelijkheid niet ontlopen."

"Mijn vader pushte me toen ik klein was. Hij was mijn grootste supporter en ik dacht vandaag zeker aan hem", aldus de spits over zijn onlangs overleden vader. "Ik scoorde vandaag voor hem. Dit doelpunt zal me vertrouwen geven."

Cordaro: "Blij terug te zijn"

De 2-1 viel dankzij Alessandro Cordaro. Hij kon voor het eerst dit seizoen starten in de basis: "Mijn blessure heeft langer geduurd dan ik had gehoopt. Ik ben blij nu eindelijk terug te kunnen spelen."

"Ik had aanvankelijk niet verwacht te zullen starten, maar voelde me goed en wist de dag voor de match dat ik zou mogen spelen. Dan meteen kunnen scoren, dat is heel leuk."

Claes: "Gewoon een heel lekker gevoel"

Mocht zijn match bekronen met een doelpunt: de weergaloze Glenn Claes. "Het werd nog even spannend in de tweede helft. Ze hadden een paar kansje op de gelijkmaker."

"Dus dan geeft het een heel lekker gevoel om die 3-1 te kunnen maken. Dat is gewoon leuk. Het is een mooi resultaat en extra fijn dat we het met goed voetbal hebben kunnen bereiken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties