Update: Waasland-Beveren heeft Baldé beet
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 8 reacties
Update: Waasland-Beveren heeft Baldé beet
Foto: © Photonews

Waasland-Beveren wil vandaag zeker nog één spits aantrekken. En dat is, zoals we eerder vandaag aankondigden, Almido Baldé geworden. De spits wordt een jaar ter beschikking gesteld door Celtic Glasgow.

Update: De deal met Celtic werd maandagavond definitief afgerond. Waasland-Beveren was de voorbije weken nog op zoek naar kwaliteitsinjectie en vond die in Glasgow, in de persoon van Amido Baldé. De 23-jarige targetspits, 1m93 groot voor 88kg, wordt door Celtic FC tot eind juni op de Freethiel gestald. Baldé is een grote en atletische aanvaller. Hij werd geboren in Guinee-Bissau maar heeft ook de Portugese nationaliteit.

14u47: Baldé werd in het seizoen 2011-2012 uitgeleend aan Cercle Brugge en scoorde in 16 wedstrijden vier keer voor de Vereniging. Daarna werd hij nog eens uitgeleend aan het Portugese Guimares voor Celtic hem vorig seizoen overkocht van Sporting.

Bij de Schotse topclub komt hij niet aan de bak en mocht hij vertrekken. Waasland-Beveren heeft nu gesprekken aangeknoopt om hem voor één seizoen te huren, mogelijk met aankoopoptie. "Ik kan niet ontkennen dat er gesprekken met hem en Celtic aan de gang zijn", vertelde manager Dirk Poppe aan Voetbalkrant.com. "Er lopen nog enkele dossiers en daarvan willen we er zeker één nog concreet van maken. Ja, een spits, want verdedigend zitten we goed nu."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties