Reactie De Bruyne: "Goed dat we nu niet naar Israël gaan"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
De Bruyne: "Goed dat we nu niet naar Israël gaan"
Foto: © Photonews

Kevin De Bruyne zorgde op de tien voor de ideëen vandaag bij een al bij al degelijk België. Degelijk, niet meer. De Australiërs speelden potig, maar stelden weinig voor. De Bruyne blikte achteraf tevreden terug.

Sander De Graeve in Luik

"We hebben een vrij goeie wedstrijd gespeeld. Het team dat er vandaag stond, heeft het goed gedaan. Zeker in de eerste helft. Daarin ontwikkelden we een goed tempo", aldus de blonde middenvelder van Wolfsburg. Het Australië van vanavond haalde wel niet het niveau van het Wk in Brazilië.

"Het maakte niet uit hoe Australië speelde. We hebben ze onder druk gezet zodat er geen problemen kwamen. We waren de volle negentig minuten lang geconcentreerd. Dat we nog wat goeie kansen misten? Ach in België zal er altijd wel kritiek zijn."

Axel Witsel speelde iets hoger met de inbreng van Defour. Veel veranderde dat niet volgens De Bruyne. "Zoveel veranderde er niet. Witsel heeft zijn taak goed volbracht." Normaal gezien volgde nu de interland in Israël, maar wegens de oorlog werd die uitgesteld. "We zullen die match spelen wanneer hij gespeeld moet worden. Het is beter dat we op dit moment niet daarheen moeten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties