Family Day Rode Duivels: groot succes en voor elk wat wils

Family Day Rode Duivels: groot succes en voor elk wat wils
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Family Day van de Rode Duivels in Oostende was een groot succes. De spelers werden onder luid gejuich voorgesteld op het podium, er waren handtekeningensessies - met lange wachtrijen - en de diverse partners van de KBVB hadden leuke standjes.

Sander De Graeve en Aernout Van Lindt in Oostende

Jong en oud waren vandaag klaar voor een heerlijk dagje Belgische kust. En dat combineren met een open training van de Rode Duivels - voor een vol huis in het Albertparkstadion van KV Oostende - en een family day op het Strand van de Koningin der badsteden.

De handtekeningensessie was een weergaloos succes: voor alle Rode Duivels stond een geweldig grote wachtrij, waarbij vooral Kompany en Courtois bijzonder populair bleken. En ook voor het podium op het strand waar de spelers een acte de presence gaven was er een geweldige toeloop van volk: het was werkelijk over de koppen lopen van jong en oud om een glimp te kunnen opvangen van de Rode Duivels.

Met de nodige rook en muziek werd het een leuke boel op het strand. Daniël Van Buyten kreeg misschien - alweer - het luidste applaus van allemaal. Hij kwam afscheid nemen van zijn geliefde fans en kreeg een "You'll never walk alone" als toemaatje.

Maar er was nog veel meer te doen: diverse partners van de KBVB hadden alles uit de kast gehaald om de Duivelse fans te plezieren. Wat dacht je van een gezellig potje "Wie is het?" in Duivelse editie, of van het bemachtigen van truitjes of speelkaarten van de Rode Duivels. Er was zelfs speciale Nacho-chips, mogelijk met duivels (na)smaakje.

Er was zelfs een standje: "Kan jij onze doelman passeren?" En het moet gezegd: deze kartonnen versie ging even snel tegen de grond als de echte Thibaut: moeilijk te verslaan op alle gebied.

Wie actief wou zijn, kon zich ook wagen aan een spelletje 'kicker', maar dan in het echt. Dat leverde een aantal hilarische taferelen op, zoveel is zeker.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties