Sprokkels: Historische nederlaag voor Nigeria

Sprokkels: Historische nederlaag voor Nigeria
Foto: © photonews

De transfermarkt is gesloten, de competities aller landen op gang getrapt. Ook vandaag worden we opnieuw bestookt met kleine nieuwtjes en leuke weetjes. Onze redactie goot alles in een handig overzicht.

Historische nederlaag voor Nigeria

Nigeria heeft een historische nederlaag geleden tegen Congo. De WK-deelnemer verloor voor het eerst in 33 jaar voor eigen publiek. Het werd 2-3. Die verliesmatch was ook de eerste nederlaag ooit op eigen veld in een kwalificatiecampagne voor de Afrika Cup of Nations.

Nieuwe Lierse-coach bezit ook muzikaal talent

Slavisa Stojanovic werd gisteren nog voorgesteld als de nieuwe T1 van SK Lierse. Een dag later duikt op het internet een ludiek fimpje van de Servische oefenmeester op. Daarin is te zien hoe de man tijdens een talkshow in zijn land even zijn gitaarkunsten bovenhaalt. Geniet mee!

Karel Geraerts houdt een mini-reünie

Karel Geraerts maakte van dit voetbalvrije weekend gebruik om enkele Brugse vrienden op te zoeken. De middenvelder van Charleroi tweette een foto waarop hij geflankeerd wordt door Jonathan Blondel en Stijn Stijnen. Het trio speelde tussen 2007 en 2011 vier jaar samen bij blauw-zwart.

Jesé Rodriguez op terugweg

Na een lange revalidatie is er stilaan licht aan het einde van de tunnel voor Jesé Rodriguez. Het toptalent van Real Madrid trainde voor het eerst opnieuw met de bal. Zijn terugkeer is voorzien voor binnen een tweetal maanden.

James Rodriguez schittert niet alleen op het voetbalveld

Tijdens het WK in Brazilië leerde de hele wereld James Rodriguez kennen. Hij wordt duidelijk niet alleen omwille van zijn voetbalskills bewonderd. De aanwinst van Real Madrid werd door de Spaanse versie van People immers verkozen tot meest sexy man ter wereld.

Defourny (ex-Antwerp) aan de slag bij Virton

Theo Defourny heeft een nieuwe ploeg gevonden. De doelman, die één seizoen bij Antwerp in doel stond, tekende een contract bij Virton.

Rode Duivels op weg naar Family Day

De nationale ploeg blaast vandaag in Oostende verzamelen voor de jaarlijkse family day. De Rode Duivels waren al vroeg uit de veren voor hun tripje richting Belgische kust. Later vandaag kan u bij ons een uitgebreid verslag over de fandag lezen.

Ticketverkoop Andorra afgetrapt

De ticketverkoop voor de eerste EK-kwalificatiewedstrijd van de Rode Duivels tegen Andorra is gisteren gestart. Tickets voor het duel dat op 10 oktober in het Koning Boudewijnstadion wordt afgewerkt, kan u bestellen via volgende LINK. Prijzen variëren van 30 tot 75 euro.

Contractverlenging wenkt voor Courtois

Thibaut Courtois staat dicht bij een nieuwe verbintenis bij Chelsea. "Wanneer ik na de tussenstop bij de Rode Duivels terugkeer, zal ik snel tekenen", liet de nationale goalie optekenen bij Sky Sports. Het nieuwe contract zou tot medio 2019 lopen en kan Courtois ruim 110.000 euro per week opleveren.

Van Hout en Raymaekers vertrokken

Kristof Van Hout en Wim Raymaekers stapten vandaag het vliegtuig op richting India. Beide landgenoten zetten hun voetballoopbaan verder bij Delhi Dynamos FC waar Harm van Veldhoven de coach is.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties