Okriashvili wordt vastgehouden in Istanboel, Genk start spoedprocedure

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 32 reacties
Okriashvili wordt vastgehouden in Istanboel, Genk start spoedprocedure
Foto: © photonews

Tornike Okriashvili wordt al sinds dinsdag vastgehouden op de luchthaven van Istanboel. Het tijdelijke visum van de aanvaller is verlopen, waardoor de douanebeambten hem niet naar België willen laten vertrekken. KRC Genk heeft ondertussen een spoedprocedure opgestart.

Tornike Okriashvili trok voor interlandverplichtingen naar Georgië. De aanvaller van KRC Genk zou normaal gezien maandag al terug naar België vliegen, maar hij bleef tot dinsdag in zijn thuisland omdat zijn zoontje ziek was. Okriashvili had het plan om via Turkije naar ons land te vliegen, maar in Istanboel liep het mis.

Het tijdelijke visum van de Georgiër voor ons land was verlopen en daardoor werd Okriashvili niet toegelaten op het vliegtuig richting België. Volgens Het Laatste Nieuws maakte zijn Belgische werkvergunning weinig indruk op de douanebeambten. Okriashvili zat al tijd die vast op de luchthaven. Genk heeft ondertussen een spoedprocedure opgestart om de aanvaller in Limburg te krijgen.

McLeish not amused

Een simpele blik op het notitieboekje van Alex McLeish deed genoeg om aan te tonen dat de oefenmeester niet opgezet is met de afwezigheid van de aanvaller. "Okri niet hier na een wedstrijd met Georgië", staat er te lezen. "Ondertussen is hij 96 uur vermist."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties