Preud'homme duidelijk: "De nieuwkomers zullen spelen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 6 reacties
Preud'homme duidelijk: "De nieuwkomers zullen spelen"
Foto: © Photonews

Club Brugge trekt zondag met een pak nieuwe gezichten richting de Cristal Arena van KRC Genk. Michel Preud'homme is alvast niet van plan om zijn aanwinsten te sparen. "De nieuwkomers zullen spelen."

Cédric De Volder in Brugge

De selectie voor de partij bij KRC Genk is dan wel nog niet bekend, maar de kans lijkt groot dat alle nieuwkomers zullen meereizen naar Limburg. Ook Gato Silva overigens. Ondertussen zette de Chileen zijn handtekening onder de juiste documenten en gaf de UEFA de toestemming aan Club om hem op te stellen.

Rest nog een grote vraag na het vertrek van Maxime Lestienne en Vadis Odjidja-Ofoe: is Club Brugge versterkt? "Ik ben zeker dat er een pak kwaliteit is bijgekomen", aldus Michel Preud'homme. "Maar het blijft natuurlijk nog steeds afwachten hoe de nieuwe jongens zich zullen integreren. Het was een goede zaak dat we de voorbije tien dagen samen hebben kunnen werken, maar zo snel gaat dat allemaal niet."

Of Club versterkt is? Er is zeker kwaliteit bijgekomen, maar het blijft afwachten

"Op training liet Felipe Gedoz al heel mooie dingen zien", vervolgt de Luikenaar. "Maar ook de anderen deden het goed. Gato Silva trainde vanochtend overigens voor de eerste keer mee en hij toonde meteen zijn kwaliteiten. Of er nu een luxeprobleem is met zo'n grote kern? Nee, ik spreek enkel van een probleem als ik te weinig spelers heb. Niet vergeten dat we dit seizoen op drie fronten moeten strijden, hé."

Preud'homme is dan ook niet van plan om de nieuwe jongens te sparen. "De nieuwkomers zullen zondag spelen", is hij duidelijk. "Misschien nog niet allemaal en misschien ook niet vanaf de aftrap. Maar het is onmogelijk om nu af te wachten. De voorbije weken waren het telkens dezelfde jongens die alle wedstrijden hebben gespeeld en dat kruipt in de benen. Of ik het over Fernando Menegazzo heb? Ja, maar ook over Timmy Simons en andere jongens."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties