Hasi reageert op uitgeleende speler: "Het is niet dat hij geen kansen kreeg"

Hasi reageert op uitgeleende speler: "Het is niet dat hij geen kansen kreeg"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Luka Milivojevic speelde een heel goeie wedstrijd tegen Atlético Madrid. Daarna liet hij zich even gaan bij de Servische pers die hem vroeg naar Anderlecht en Besnik Hasi. Die laatste reageerde laconiek op de kritiek van de middenvelder.

Door Johan Walckiers

Milivojevic reageerde op het feit dat de Griekse pers niet begreep waarom Anderlecht hem liet gaan. "Dat zegt meer over Hasi dan over mezelf", zei Milivojevic. "Dat ik nu goed speel, daar mogen ze in Anderlecht eens over nadenken."

Besnik Hasi reageerde met opgetrokken schouders. "Ik ben heel blij met zijn prestatie", zei Hasi zonder rancune. "Als die cijfers kloppen (Milivojevic zou 16,4 km gelopen hebben tijdens de match, nvdr.) is dat heel indrukwekkend. Maar lopen kan hij."

Voor Tielemans moet iedereen wijken

Dat Milivojevic kritiek had, deerde Hasi niet. "Voetballers die moeten vertrekken, hebben altijd wel iets te zeggen. En het is niet dat hij geen kansen gekregen heeft. De situatie was duidelijk: hij of Kljestan moest vertrekken. Met Tielemans heb ik één van de grootste talenten van Europa. Daar moet iedereen voor wijken. En naar mijn bescheiden mening is Steven Defour nog altijd beter dan Milivojevic."

Daarmee wil Hasi niet zeggen dat de Serviër nu alle bruggen opgeblazen heeft. "Tenzij Olympiakos natuurlijk direct wil onderhandelen om hem te kopen, maar daar ga ik niet over."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties