Reactie Conte vol lof: "Suarez is beter dan Thorgan Hazard"

Conte vol lof: "Suarez is beter dan Thorgan Hazard"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ibrahima Conte keerde gisteren terug naar het Regenboogstadion. De Guineeër speelde een sterke match en had zelfs enkele goeie kansen. Achteraf wou hij maar al te graag over zijn terugkeer praten.

Johan Walckiers in Waregem

Vooraf was er immers veel te doen over de transfer van Conte. Francky Dury had het daar heel moeilijk mee. "Maar we hebben achteraf gesproken en hij heeft me gefeliciteerd met mijn match", zei Conte. "Over veel meer hebben we niet gepraat, maar daar zal het resultaat wel voor iets tussengezeten hebben. Hij was ontgoocheld. Het doet me pijn om te zien waar Zulte Waregem nu hangt."

Dat ze daar hangen, zal ook veel te zien hebben met de vele vertrekkers, waaronder Conte. "Ja, maar ik ben niet de enige die vertrok. Ze hebben veel kwaliteit verloren. En het heeft tijd nodig om een nieuw team te bouwen, maar ze zijn te goed om tegen degradatie te voetballen. Ze zullen hier wel uitkomen."

Het doet pijn om Zulte Waregem daar te zien staan

Zelf had Conte een paar heerlijke dribbels in huis op het veld waar hij ze al eerder liet bewonderen. "Ja, toen ik door de verdediging dribbelde, was ik verrast dat ik ineens voor Bossut stond. Ik wou hem nog opzij geven naar Mitrovic, maar niet goed genoeg."

Maar daarnaast was hij vooral blij om naast 'El Artista' te mogen spelen. "Suarez was schitterend, maar dat verbaast me niks. Ik weet zelfs dat hij nog beter kan. Voor mij is het een eer om met hem te spelen. Hij is de beste speler waar ik al mee speelde. Beter dan Thorgan Hazard? Ja, voor mij wel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties