Reactie Wils panikeert nog niet: "Meer kwaliteit dan twee jaar terug"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
Wils panikeert nog niet: "Meer kwaliteit dan twee jaar terug"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Stef Wils kon met Cercle Brugge in eigen huis niet winnen van Westerlo. Cercle kreeg enkele kansen, maar kreeg het spreekwoordelijke deksel stevig op de neus met een afstandsschot en een penalty.

Sander De Graeve in Brugge

Wils reageerde achteraf erg terneergeslagen. "Tja, wat moet ik erop zeggen. Ze scoren eigenlijk uit het niets. Die 0-1 was echt een koude douche. Op het moment dat we overschakelden naar een driemans-defensie en die kans van Kabananga krijgen, valt die strafschop." Aan de overkant gingen de kansen er niet in.

"Buyl miste een grote kans, maar we gaan hem daar niet voor afschieten. Dat zijn details die zo'n match beslissen. De redding van Van Langendonck op Junior was misschien ook meer geluk dan kunde." Op zijn teammaats kritiek geven, wil hij niet. "We zijn met elf en vandaag was het gewoon niet genoeg."

We gaan Buyl niet afschieten

"Tegen zo'n ploeg moet je in principe de drie punten thuis houden, dat is niet gelukt." Nu komen er opnieuw belangrijke wedstrijden aan. Duels tegen rechtstreekse concurrenten Waasland-Beveren en Lierse liggen in het verschiet. "Dat zijn belangrijke wedstrijden. Het is best dat we daartegen geen punten laten liggen."

Bij de positie van Staelens worden stilaan vragen gesteld. "Ik vond dat we de laatste weken terug in een positieve flow zaten. Die 1-7 van woensdag zorgde voor vertrouwen en op Anderlecht hebben we ook goed gespeeld. Vandaag was het iets te weinig en dat is frustrerend." Grote zorgen maakt hij zich nog niet. "We hebben meer kwaliteit dan twee jaar geleden." Toen speelde Cercle play-off III tegen het toenmalige Beerschot.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties