Reactie Odoi kan leven met punt: "Verdienden de zege niet"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Odoi kan leven met punt: "Verdienden de zege niet"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sporting Lokeren moest op bezoek bij KAA Gent uiteindelijk tevreden zijn met één puntje in plaats van drie. De Waaslanders slikten in de slotminuten nog een doelpunt, en dat kwam hard aan bij Denis Odoi.

Timothy Collard in Gent

“Als je zo laat in de wedstrijd een doelpunt slikt dan is dat ontzettend zuur. De ontgoocheling overheerste in de kleedkamer, maar dat is logisch. Hoe dan ook is het niet slecht om hier een punt te pakken. Al waren we maar twee minuten verwijderd van de volle buit.”

Maar toch kon Odoi het puntenverlies relativeren. “Op basis van onze tweede helft verdienden we niet om de drie punten te pakken. Een gelijkspel is dan ook een meer dan correcte weergave van de wedstrijd.”

"We lieten het initiatief te snel over aan Gent"

Na rust leek Lokeren voor zekerheid te kiezen en vooral de voorsprong te willen vasthouden. “Maar tijdens de rust zei de coach nog dat we zeker voor die tweede treffer moesten gaan. We lieten echter al te snel het initiatief over aan Gent. Onze tweede helft was dan ook niet goed.”

Persoonlijk kon Odoi terugkijken op een geslaagde wedstrijd. “Al voelde ik me fysiek lang niet top. Ik trainde weinig deze week door een kuitblessure en voelde me bijgevolg wat slapjes. Dat ik veel heb gelopen? Ik doe gewoon altijd mijn best, meer niet”, besluit de nuchtere vleugelback.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties