Rodgers over Origi: "Spijtig genoeg speelt hij nu niet bij ons"

Caroline Tonnelier
| 3 reacties
Rodgers over Origi: "Spijtig genoeg speelt hij nu niet bij ons"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij Liverpool draait het voorlopig nog niet echt. Het is duidelijk dat Luis Suarez hard gemist wordt en zijn vervanger Mario Balotelli kon nog geen potten breken. Rodgers lijkt Origi nu al te missen.

Naast het Italiaanse woelwater trok Liverpool deze zomer ook Divock Origi aan. Lille wilde echter enkel meewerken aan een transfer als het jonge toptalent nog een jaartje in Frankrijk mocht blijven. Tot grote spijt van coach Rodgers, zo blijkt uit zijn woorden in Het Laatste Nieuws. De manager van The Reds laat nu al weten dat Origi volgend seizoen sowieso zijn kans krijgt.

Niet voor het eerst blies Rodgers de loftrompet over Origi, die al voor het WK dicht bij een transfer naar Liverpool zat. "Hij is nu al een topspeler. Hij heeft alles: de snelheid, gestalte en ga zo maar door. Hij kan in de rug van de verdediging duiken, de bal bijhouden, hij kan druk zetten, hij kan rennen... Een potentiële wereldtopper. Spijtig genoeg speelt hij nu niet bij ons, maar zo zat de deal nu eenmaal in mekaar. Op de markt waren er weinig spelers van het niveau Suarez beschikbaar. Balotelli was eerder een berekende gok."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties