Reactie Verjaardagscadeau voor De Vlamynck: basisplaats

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Verjaardagscadeau voor De Vlamynck: basisplaats
Foto: © Photonews

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

Opvallende debutant vanavond tussen de palen bij Royal Mouscron Péruwelz: de 37-jarige Patrick De Vlamynck. En extra leuk: het was meteen het debuut van de doelman in onze hoogste voetbalklasse.

Cédric De Volder in Moeskroen

We zijn er zo goed als zeker van dat niemand al van Patrick De Vlamynck had gehoord voor vanavond. De 37-jarige doelman speelde eerder nog voor wijlen RRC Péruwelz en verwarmde ook al de bank bij RAEC Mons. Bij Royal Mouscron Péruwelz moest hij de voorbije weken Pierrick Cros voor zich dulden, maar laatstgenoemde moest verstek geven met een rugblessure.

"De coach liet me voor de wedstrijd weten dat ik zou spelen", aldus De Vlamynck. "Het was misschien wel een verrassing, maar als profvoetballer moet je zorgen dat je op elk moment klaar bent om te presteren. Of ik dan verwachtte dat de pas fitte Sven Dhoest zou starten? Dat was zeker mogelijk, maar de coach heeft er anders over beslist."

Puntje is belangrijk in het hoofd na drie opeenvolgende nederlagen

Bovendien kreeg de 37-jarige doelman op die manier een leuk verjaardagscadeau. De Vlamynck vierde eerder deze week nog zijn verjaardag. "Ik had nochtans liever de drie punten gepakt. Het is enorm frustrerend om de overwinning in de laatste minuten nog weg te geven. Maar langs de andere kant: dat puntje is belangrijk in het hoofd na drie opeenvolgende nederlagen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties