Batshuayi scoort voor Marseille

Caroline Tonnelier
| 9 reacties
Batshuayi scoort voor Marseille
Foto: © Photonews

Terwijl er volop gevoetbald wordt op internationaal niveau, profiteren de clubs om ook een aantal oefenmatchen te spelen met de thuisblijvers. Op die manier krijgen spelers die normaal minder aan de bak komen de kans om zich te bewijzen. Zoals Michy Batshuayi bijvoorbeeld.

De jonge Belg, die voor zes miljoen euro naar Marseille verkaste, mocht opdraven in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Arles-Avignon. Hij was meteen de auteur van het enige doelpunt voor Marseille in een match die op 1-1 eindigde. Zijn doelpunt kwam er vanop de strafschopstip.

In de competitie verzamelde Batshuayi nog maar 110 speelminuten in vijf optredens. Dat is natuurlijk een pak minder dan gehoopt. In gesprek met OM.net geeft hij toe dat hij het niet makkelijk heeft met de situatie. "Ik beleef een moeilijke periode, maar ik ben nog jong. En ik zit bij de beste ploeg van Frankrijk! We staan eerste, dat doet goed. Ik train en probeer alles te geven en telkens de trainer beroep op mij doet, zal ik proberen er voor 100% te staan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties