Reactie Dzeko ondanks zwakke start: "Puntje tegen België altijd goed"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Dzeko ondanks zwakke start: "Puntje tegen België altijd goed"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De partij tussen Bosnië-Herzegovina en België was er ook eentje tussen Vincent Kompany en Edin Dzeko. Laatstgenoemde slaagde er in om de touwen te doen trillen. "Of dit een persoonlijke overwinning is? Eigenlijk hadden we dan moeten winnen."

Cédric De Volder in Zenica

Vincent Kompany en Edin Dzeko maken in het dagelijkse leven het mooie weer bij Manchester City, maar stonden gisteren tegenover elkaar. Vooral voor Bosnië-Herzegovina was het een belangrijke partij. De blauwhemden lieten de voorbije weken punten liggen en moesten eigenlijk winnen met het oog op de groepswinst.

"Maar een puntje pakken tegen een team als België is altijd goed", aldus Dzeko. "De betere kansen waren voor ons, maar uiteindelijk is het een terechte uitslag. Thibaut Courtois pakte nog uit met een schitterende redding op mijn kopstoot en Kompany haalde de poging van Miralem Pjanic van de lijn. Jullie hadden dus kunnen verliezen, hé."

Nochtans behaalde Dzeko een (kleine) persoonlijke overwinning door te scoren tegen Kompany. "Je kan het zo bekijken, maar eigenlijk hadden we dan moeten winnen. Ook Vincent zei me daarnet dat hij tevreden is met het puntje. Ik moet toegeven dat het wel eens leuk was om in het andere team te spelen. Maar ik heb Kompany toch liever aan mijn zijde."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties