Matton: "Hopelijk een afscheiding bij winst tegen Waasland-Beveren"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 3 reacties
Matton: "Hopelijk een afscheiding bij winst tegen Waasland-Beveren"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Kortrijk kon na de 6 op 6 met een goed gevoel de interlandbreak ingaan. De Kerels rukten dankzij de dubbele winst aardig op in de klassering, maar middenvelder Thomas Matton ziet ook dat de concurrentie nog danig in de nek hijgt.

"We stonden onderaan dus het was nodig dat we eens wonnen", vertelt Matton in gesprek met KVK-TV. "De 6 op 6 deed deugd, maar ik denk dat het spel nog een pak beter kan. De sfeer is dankzij de resultaten er nog op vooruit gegaan. Vorige week deden we nog een aantal teambuildingsactiviteiten dus dat zit goed."

Het maakt me niet zoveel uit waar ik speel

De polyvalentie van de 28-jarige Kortrijkzaan werpt zijn vruchten af. "Ik ben iemand die op verschillende posities uit de voeten kan. Op Charleroi moest ik zelfs nog een tijdje als defensieve middenvelder spelen. Het maakt me dus niet zoveel uit eigenlijk waar ik sta."

Zaterdag komt Waasland-Beveren op bezoek in het Guldensporenstadion, waar al van een derde winst op rij wordt gedroomd. "De vorige thuismatch konden we voor het eerst de punten in Kortrijk houden. Hopelijk lukt dat nu opnieuw. We staan op een zevende plaats, maar er is nog niet echt een afscheiding. Als we tegen Waasland-Beveren kunnen winnen, komt die er misschien wel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties