Vormer geeft toe: "Ik moest Club Brugge toch eventjes googelen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 49 reacties
Vormer geeft toe: "Ik moest Club Brugge toch eventjes googelen"
Foto: © Photonews

Club Brugge plukte tijdens de laatste dagen van de zomermercato Ruud Vormer weg bij Feyenoord. De middenvelder zat op een dood spoor in Rotterdam en twijfelde geen seconde. Al moet hij wel iets opbiechten...

Ruud Vormer zat in de spelersbus van Feyenoord op het moment dat zijn zaakwaarnemer (Winnie Haatrecht, nvdr.) hem op de hoogte bracht van de aanbieding van Club Brugge. "Mijn reactie? Meteen regelen, Winnie", aldus de middenvelder in Sport/Voetbalmagazine. "Ook mijn familie en mijn vriendin vonden dat ik zo'n kans niet mocht laten schieten. Bovendien kon ook Ryan Donk me een pak leuke dingen vertellen over Club Brugge."

"Al heb ik Club op dat moment in de bus toch eventjes moeten googelen", biecht Vormer op. "Ik wist natuurlijk wel dat het een grote club was in België, maar meer ook niet. Ik voel me uitstekend en Brugge is top! Ik heb het gevoel van bij Roda JC terug. De sfeer is gemoedelijk, terwijl het bij AZ en Feyenoord toch een pak harder was. En de resultaten? Ik denk wel dat we als groep tevreden mogen zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties