Reactie Gent-defensie: "We waren nochtans gewaarschuwd voor De Sutter"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
Gent-defensie: "We waren nochtans gewaarschuwd voor De Sutter"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent kreeg vanmiddag geen vat op Tom De Sutter. De aanvaller bracht Club in een mum van tijd op en over de Buffalo's. Rami Gershon gaf achteraf aan dat de defensie daar wat beter kon acteren.

Sander De Graeve in Brugge

Bij de eerste goal van De Sutter ging Rafinha onder de bal door. "Een inschattingsfout, dat geef ik toe", sloeg de Braziliaan achteraf mea culpa. "Ik probeerde de voorzet in het oog te houden, maar verloor het contact met De Sutter. Die cross was ook echt perfect." Een grove fout wou hij het niet noemen. "Zo'n goals zie je op het WK ook hé."

Ook Rami Gershon zag Tom De Sutter scoren op hoekschop. Het was zijn man. "De Sutter gaf me een stevige duw en was dan vrij om binnen te trappen. Ik moest vallen, maar ik geef toe dat acteren niet bij mijn sterke punten hoort. Ik verwachtte op dat moment ook niet meer dat die bal nog door zou komen. Hij kwam erg laag."

Een gewaarschuwd man is er twee waard, zegt men, maar bij Gent bleek dat vandaag niet het geval. "De coach had het inderdaad over De Sutter. Hij zei dat hij altijd tegen Gent scoorde en sterk is met het hoofd. Hij is ook heel efficiënt. Twee kansen, twee goals, voor het overige zag ik hem niet."

De Israëliër kwam ook onzacht in contact met De Sutter. Hij leek wel weggelopen uit een horrorfilm. "Ik dacht dat de dokter het gewoon zou afdekken met een pleister, maar plots stond hij daar met die nietjes. Baf, baf, baf, baf, vier stuks erin. Waarom ik de match niet uitspeelde met die hoofddoek? Met mijn haarstijl, serieus?" Gershon sloot zo toch nog af met een grapje.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties