Reactie Vanhaezebrouck: "De Sutter scoort altijd tegen Gent, maar verdedigers waren dat blijkbaar vergeten"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 33 reacties
Vanhaezebrouck: "De Sutter scoort altijd tegen Gent, maar verdedigers waren dat blijkbaar vergeten"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KAA Gent had vanmiddag alle troefkaarten in handen om de overwinning mee naar huis te nemen. Hein Vanhaezebrouck was tevreden met de prestatie van zijn troepen, maar had ook gezien dat er vermijdbare doelpunten werden geslikt. "Ik had het nog gezegd. Tom De Sutter scoort altijd tegen ons."

Cédric De Volder in Brugge

Een vroege voorsprong, enkele uitstekende mogelijkheden en bijna een helft lang met een man meer voetballend. KAA Gent maakte vanmiddag zeker aanspraak op de overwinning bij Club Brugge, maar uiteindelijk eindigde de Slag om Vlaanderen op een 2-2-gelijkspel. 

"Maar ik wil nergens lezen dat de wedstrijd is geëindigd op een gelijkspel na een blunder van Mathew Ryan", waarschuwde Hein Vanhaezebrouck. "Dat zou van geen respect getuigen tegenover de uitstekende doelman die Mathew is en dat zou van geen respect getuigen tegenover de uitstekende wedstrijd van Gent."

We mogen niet vergeten om trots te zijn op onze prestatie

Vanhaezebrouck was duidelijk trots op de inzet waarmee de Buffalo's op Olympia kwamen voetballen. "Iedereen heeft gezien dat het onze bedoeling was om drie punten te pakken. Al waren die doelpunten wel vermijdbaar. Ik had op voorhand nog gezegd dat Tom De Sutter altijd scoort tegen Gent, maar mijn verdedigers waren dat blijkbaar vergeten."

"In de kleedkamer overheerste de ontgoocheling", besluit de voormalige coach van KV Kortrijk en KRC Genk. "Ik vind dat goed, maar we mogen niet vergeten om trots te zijn op onze prestatie. Jammer genoeg waren onze invallers vanmiddag minder op de afspraak. Het waren nochtans de wisselspelers die de voorbije weken wel het verschil maakten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties