Reactie Milicevic: "Had Neto gescoord, barstte de hel los"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 52 reacties
Milicevic: "Had Neto gescoord, barstte de hel los"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Danijel Milicevic maakte gisteren het knappe eerste doelpunt voor AA Gent op bezoek bij Club Brugge. Hij knalde uit een scherpe hoek perfect in de kruising en zette Gent zo toch nog eens op voorsprong.

Sander De Graeve in Brugge

"Het was een mooie goal, ja. Moeilijk ook, om een topkeeper als Ryan te kloppen uit zo'n scherpe hoek. Ik ben er erg tevreden mee. Nu kijken we vooral naar woensdag. Nu kwam de motivatie vanzelf, woensdag moeten gewoon winnen, er zijn geen excuses meer."

Doorgaans komen de Buffalo's op achterstand eer ze wakker schieten. "Het doet deugd dat we op voorsprong konden komen. Het is heel jammer dat ze er voor de rust nog op én over gaan. In die paar minuten waren ze beter, voor de rest van de match zagen we ze niet." De Brugse goals kwamen er na de misser van Neto, toen Mechele geveld lag. "Had hij wél gescoord, barstte de hel hier los", aldus Milicevic.

Niet evident om hier te spelen

Tom De Sutter was de bepalende factor bij Club. "De Sutter is één van de sterkste spelers met het hoofd en we hebben hem te veel ruimte gegeven. Dat moeten we analyseren, want daarnaast waren ze eigenlijk niet gevaarlijk. Behalve helemaal op het eind wanneer echt iedereen vol voor de winst ging. Dan waren er wat caramboles in de zestien", aldus Milicevic.

"Tegen zo'n ploegen moet we 95 minuten geconcentreerd blijven. Het was een fase die we kenden. Voorzet Meunier en De Sutter die met zijn présence het verschil maakte." Het publiek was in alle staten na de rode kaart voor Duarte. "Het is niet evident om hier te spelen. Ze hebben een actief publiek dat de scheids richting bepaalde beslissingen probeert te duwen. Bij Vertenten lukte het niet. "Het is echt een goeie scheidsrechter en hij had de partij onder controle. Hij is jong, maar hij floot toch al wat toppers."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties